Jdi na obsah Jdi na menu

Teorie

8. 8. 2013

 

 

 

 

Jelikož nás tvůrci seriálu matou díl od dílu víc a víc, teorií o tom, kdo je -A je opravdu hoodně ! Většina nich, které jsem našla na netu, mi přijde až hloupá.. :D Ale i tak jsem vám je  všechny sepsala, abyste jsi udělali obrázek sami.. :) 

 

KDO JE -A ?

1) ALISON ŽIJE! 

Jedna z teorií ukazuje na to,že Alison stále žije. Podle mě by to mohla být pravda,protože kdo jiný by znal tak dobře tajemství holek jako Alison? Dle mého názoru v tom hraje velkou roli i povídka o dvojčatech,kterou vyprávěla Ali v dílu 2x13. Měla by být ta dvojčata Ali a její sestra? Ten,kdo četl knihu, ví,že to tak je, ale jak to bude v seriálu? :)

2) JENNA !

Další teorie ukazuje samozřejmě na Jennu! Důvodů má hned několik, hlavním je ovšem pomsta... Navíc Jenna je hned od začátku "zápornou postavou". S kým mluvila v díle 2x25 a pak mu předala kostým černé labutě? Pozdějí jsme se dozvěděli, že černá labuť byla Melisa ,ale Melisa prý byla vydírána... Rozhovor Jenny mezi ní a někým vypadal spíš přátelsky... Byla to Shana? Nebo Mona? ...:)
Je členkou N.A.T klubu..

3) MELISA NENÍ ÚPLNĚ NEJLEPŠÍ SESTROU...

Dalším podezřelým je Melisa, která by měla také důvody... Sestra jí přebrala kluka a víme,že Ali nesnášela.. Navíc očividně hodně věcí skrývá. Dále patří do N.A.T klubu. Kdo ví jakou roli nakonec ve všem bude mít.. :)

4) CeCe Drake...

Kam se vytratila CeCe? Navíc hodně důkazů ukazuje na ni.. Tajemství holek by vědět mohla, vždyť už teď o nich ví hodně.. Pokud jí Ali říkala vše, dokonce více než holkám...
Což mi připomíná Flashback,kdy se něčí ruka hrabe ze země,pak jí další ruka "pomáhá". Možná by to mohla být CeCe a Ali... 
Navíc, proč se CeCe tak strašně bála Wildena... Věděla snad ještě něco jiného?

5) WREN!

Jako první mě napadlo. Wren masíroval Spencer,když měla ztuhlý krk. Pak někdo namasíroval Emily! Byla to -A... Je to pouze náhoda? Nebo nápověda k odhalení?
Dále, když byla Aria zavřena v krabici (3x13) v haloweenském vlaku,  měl muž strkající krabici,lehký přízvuk.. Wren má britský přízvuk.... 

OPRAVDU MÁLO PRAVDĚPODOBNÉ  aneb, co jsem se dočetla 

Ezra?

Ezra byl v Rosewoodu, ještě když žila Ali.. Pamatujete na scénu, (2x13) kdy Arie jde navštívit svého tátu na Hollis? Vrazí přitom do ještě studujícího Ezri.. 
Pak Ali zmizí a Ezra přece také odjel.. Pak v 1x1 se vrátí Aria i Ezra (narazí na sebe v baru,kde se Aria dozví,že Ezra teprve dorazil) A smsky od -A začínají.
- Můj názor na tohle je takový,že je to blbost,každopádně, zaleží na vás..:)

Aria?

Tohle mluví za vše : http://www.youtube.com/watch?v=r8Yop26FWTw

 

fdes.png



 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář